30 december 2009

30.12.09

Hellooo lovely people ;-) Ik ging vandaag even naar Alkmaar om te kijken wat ze in de sale hebben staan. Overal was het echt een bende, en tafels vol met kleding erop. Maar ik weet echt nooit waar ik moet beginnen dus ik begin er meestal niet aan om teleurstellingen te voorkomen.. Omdat als ik eindelijk een leuk shirtje/trui/vest/tuniek etc heb gevonden, blijkt ie weer niet in me maat te zijn.. En alsof €15,- een koopje is.. Nouja ik heb dus maar een jurkje bij de H&M gekocht, alleen niet is de sale, want ik kon toch niks vinden haha. En anders is het een beetje te basic en ik heb al genoeg basic kleding. Hier heb ik nog een paar foto's (ook van de sneeuw dat hier is gevallen) en in de trein een foto, oh ja als je vandaag of morgen met de trein reis krijg je 40% korting door het weer, maar dat riepen ze pas om toen we de kaartjes al hadden gekocht.. Echt heel slim..
Okée hier komen de foto's écht :-)Uit het raam vanochtend.. Beetje vies weertje met alweer sneeuw..

Lopen naar het station

Mijn haar vandaag


H&M

Aanfoto's


- Cindy

3 reacties:

Birgit zei

Mooi jurkje!
xxx Birgit

Kim zei

Allemaal leuke foto's :$.
Kusjes, K

Beau zei

was een leuk jurkie!
en leuke foto's in de trein dame

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers