26 december 2009

Cupcakes gebakkenHet is vandaag Tweede Kerstdag, ik had wel even tijd over dus dacht ik laat ik maar is cupcakes bakken! Maar ik wou iets anders dan gewoonlijk dus ik heb een chocolade muffin gemaakt met gesmolten chocola binnenin (en deels vanille muffins)! Ik heb het gewoon gemaakt met een Gemak in een Pak van dr. Oetker - Muffins, want als ik ze zelf maak dan word het echt een ramp en niet echt eetbaar.. Had het namelijk al 5x geprobeerd.. En ze verkopen ook geen chocolade muffins in de winkel.. Nou ja hieronder heb ik nog een paar foto's:

Je hebt nodig: Muffins pak, 125 gr. boter, 2 eieren, 50 ml water en eventueel een reep chocola.

Dit is alles bij elkaar, moet je 1 minuutje mixen.

En zo ziet het eruit als je het hebt gemixt, nu verdeel je het in 2 kommen/bakjes, eentje voor vanille muffins en eentje voor chocolade muffins. Dan smelt je het chocolade au bain marie en dan voeg je het al roerend toe aan een bakje met muffin mix. Daarna bolletjes maken met 2 lepels en verdelen in de muffins vormpjes. Op 180 Celsius, 16 minuten in de oven zetten. (elektrische oven) Daarna kan je het versieren als je dat wilt.

Het resultaat!

- Cindy


2 reacties:

Maika zei

die chocolade was echt lekkorrr!
kussie van je sussie (hihi)

Speechless zei

oeeeh ik wil die ook een keer met jou maken hihi,

xxxxxxxxxxxBeau.

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers