23 januari 2010

New: Black boots

Vandaag ging ik naar de stad om me sollicitatie formulieren in te leveren bij de Etos en V&D en om pakketjes te verzenden, wat ik heb verkocht via marktplaats. Daarna ging ik even bij de Dolcis langs om te kijken of ze nog leuke schoenen hadden en uiteindelijk heb ik zwarte laarzen gekocht (nou eigenlijk heeft mijn moeder ze betaald hihi). Ze zitten echt heel goed en passen goed om me been heen. Zulke laarzen zocht ik namelijk al een tijdje, dus ik ben er heel blij mee!

Image and video hosting by TinyPic
Dolcis, black high boots, €99,95

Maak er nog een leuke zaterdag(avond) van! Liefs, Cindy!

1 reacties:

Anoniem zei

Ooh, leuke laarzen! x

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers