22 januari 2010

Topshop nude accesoires

De lente komt steeds dichterbij, dus dat betekend dat veel winkels hun lentecollectie al klaar hebben staan. De Topshop heeft een nude-lijn voor accesoires (riemen, tassen, schoenen) gemaakt. Ik hou zelf heel veel van nude kleuren dus dit is echt de perfecte collectie voor mij haha en alle nude-lovers. Hier heb ik een foto van wat er zoal is, voor de rest kan je kijken op de site bij topshop.
Image and video hosting by TinyPic

Dit is een beetje een late post maar ik had even zin om iets te schrijven haha.

Have a nice weekend, xxx Cindy

1 reacties:

Fashion Nicotine zei

Leuk tasje

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers