28 januari 2010

Zara Spring/Summer Preview 2010

De Zara heeft een preview op hun lente/zomer collectie van 2010 op facebook gegeven! Je ziet veel naturel kleuren erin terug, zoals bruin, taupe en wit. Ook zie je materialen als leer en satijn. Dit zijn helaas de enige foto's van hun lente/zomer collectie.. Dus hier moeten we het maar mee doen.

Ik zie dat mijn laatste post op zaterdag was.. Oeps.. Het komt doordat ik veel huiswerk had deze week! En eigenlijk hoor ik nu op school te zitten maar ik moest om kwart over 1 naar de orthodontist. En het bleek dus dat ik pas een afspraak had om kwart over 2.. Nu ga ik gewoon naar school om een wiskunde toets te maken en niet meer naar de orthodontist. Nou, nog een fijne donderdag!

Bye bye, Cindy

0 reacties:

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers