27 februari 2010

26.02.10

Ik ging vrijdag met mam en pap naar Alkmaar! Eigenlijk heb ik helemaal niet zoveel gekocht maar één vestje (gelukkig hoefde ik die niet te betalen anders stond ik echt min op mijn bankrekening haha) bij de Vero Moda. Zit nu namelijk te sparen voor zo'n Miu Miu Butterfly bag (knock off) en voor een paar dingen dat ik wil gaan bestellen via Topshop. Echt, waarom hebben ze geen Topshop in Nederland!?

Oh nee nog 2 nachtjes dan begint school weer.. Het kan zijn dat ik niet zoveel post alleen als ik tijd heb! Nog een fijne zaterdag verder, liefs Cindy.

0 reacties:

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers