7 februari 2010

Outfitje

Vandaag weer een outfitje, het is namelijk al weer een tijdje terug dat ik er één heb gepost. Het is trouwens niet wat ik echt vandaag aan heb maar van een paar dagen terug. Ik dacht dat ik het al op mijn blog had gezet maar niet dus. Ik heb weer de bekende softpink ruffle dress aan van de H&M met daar overheen een lang bruine vestje van de Vero Moda (oh i love the Vero). Eigenlijk niet zo heel bijzonder maar ach.. En mijn haar heb ik ''gekruld'' met me Remington (dunne) krultang. Ik zal weer een keer posten (als ik tijd heb, maar dat zal vast wel een van deze dagen zijn want deze week heb ik bijna geen huiswerk joehoee!) hoe ik mijn haren krul want ik noem het niet echt ''krullen'' maar meer beachy-achtige slagen. Here's the picture.. (Without face cause it wasn't sharp enough).Edit: de foto doet het niet in PNG, dan komt er geen plaatje dus ik heb hem in JPG gezet daarom is ie nu niet zo scherp meer..

Straks lekker Gossip Girl en 90210 kijken op de bank! Enjoy the last few hours of Sunday before the week's starting again! Bye bye, Cindy

1 reacties:

Sophia zei

Wauw, prachtig je haar zo!

xx

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers