1 februari 2010

Sieradenrekjes

Zoiets moet ik echt hebben! Echt handig om zo je oorbellen/armbanden/kettinkjes opgehangen. Het is ook heel overzichtelijk en ziet er leuk uit in je kamer. Hier een paar foto's van trendymusthaves.nl:
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Nu ga ik maar is aan me huiswerk.. Heb namelijk echt iets van 6 toetsen deze week. En maandag worden de cijfers voor het 2e rapport ingeleverd. Dus moet even goed me best doen, daarom kan het zijn dat ik tijdelijk niet meer berichten post.

Liefs, Cindy

1 reacties:

Thu Hien Nguyen zei

Aah deze rekjes zijn echt handig en lief

xoxo, thn

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers