27 maart 2010

Alkmaar

Hello everybody, ik ben op dit moment in Alkmaar! Eerst zou ik naar Amsterdam gaan maar het ging niet meer door, dus Alkmaar vond ik ook wel goed en is goedkoper met de trein. Kan je geld overhouden aan iets anders. Als ik terug ben, komt er natuurlijk een post erover. Het is vandaag 12 graden, gelukkig niet zo heel koud maar kan beter haha. Spreek jullie later, bye bye! X

Snel ontbijtje! Moest trein halen van 09:12!Hhmmm.. wil ik echt een keertje namaken! De foto komt van de blog
ilovedyouforever.tumblr.com (ik weet niet zeker of het goed is gespeld, anders ff googlen)

1 reacties:

Jamie zei

Alkmaar is zo leuk om te shoppen!
Love it, en love jou blog.

elkaar gaan volgen?

kusjes

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers