10 maart 2010

Essie nailpolish

Gister was ik op internet op zoek naar leuke kleur nagellakjes en toen kwam ik deze kleurtjes tegen van Essie. Ze zijn echt zo mooi, en sommige zijn van de lente collectie. Nu moet ik maar even een goeie site vinden waar ze deze kleurtjes verkopen en verzenden naar Nederland. Ze zijn helemaal niet duur, ik had ze op ene site gezien voor 8,50 euro per stuk!


4 reacties:

Lisanne zei

i love essie nagellak!
ik volg je trouwens (:

S. zei

die mint candy apple lijkt me echt vet!
xxx;

Regina zei

die zijn idd moo, vooral links en rechts!

Vivian zei

mooie kleurtjes=]
ik weet wel dat je ze op asos kunt bestellen.

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers