3 maart 2010

Favourite nailpolishDit is mijn favoriete nagellak op dit moment. Hij is een beetje licht koraal met wit er door heen en er zitten geen glitters in (wat ik fijn vind). Hij is van John van G , ik heb het gekocht bij de DA voor 13 euro (dacht ik, rond dat bedrag). Het smeert goed uit en blijft echt heel lang op je nagels zitten voordat het gaat chippen. Met topcoat erover heen blijft ie langer zitten.

Liefs, Cindy

1 reacties:

Evi zei

Mooi lakje!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers