24 maart 2010

Floral top H&M

Vorige week had ik mijn bestelling van H&M binnen gekregen. Ik heb bijna alles bijna teruggestuurd omdat ze best wel tegen vielen.. De kwaliteit was ook heel slecht, komt vast omdat het van dat organic (??) stof is, van The Garden Collection. Ik denk dat veel mensen het kopen omdat het allemaal heel goedkoop is maar ik geef denk ik toch wat meer uit voor iets beters. De sieraden vind ik trouwens wel leuk van The Garden Collection. Voordat ik alles af kraak haha. Even terug naar mijn bestelling, ik heb dus alleen mijn topje met bloemen gehouden, die vond ik wel leuk voor in de zomer omdat ie van die vlindermouwtjes heeft, dat doorloopt naar de rug. Ik vond het wel iets Spaans hebben.. Here the picture's:Loves, Cindy

2 reacties:

Fashioncrime zei

Leuk shirt! Heb je trouwens al bericht van de tassen van udresses?

L. zei

super leuk shirt! ik hou echt van bloemenprint!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers