26 maart 2010

Found some eyeschadow

Ik heb een tijdje geleden oogschaduw gekocht maar ik was vergeten dat ie nog in me tas lag! Gister ging ik me tas opruimen en tien viel er iets in de prullenbak, gelukkig had ik niet gestofzuigd want anders was ie gone.. Hij is namelijk best wel klein, maar er zit wel veel pigment in met een goude shimmer er doorheen. Hij kostte rond de €8,-, en is van het merk Maybelline.
De bovenste is gewoon normaal aangebracht en de onderste is met een vochtig kwastje aangebracht. Veel verschil zie je niet echt maar de onderste (met een vochtig kwastje) is wat groeniger dan die erboven.

Het viezigheid op het dingetje (waar je hem mee sluit) komt van het 10 meter plakband dat erop zat. Hij was namelijk ingeseald, zodat je hem nog kon ruilen.1 reacties:

maureen- zei

wauw, mooie kleur nagellak ! xxxxxx

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers