5 maart 2010
Hellooo everybody! Ik was van plan om vandaag een outfitje te posten maar ik ben helemaal natgeregend dus dat gaat niet door. Ik hoop dat ik morgen iets leuks op mijn blog kan zetten, want morgen word het mooi weer volgens KNMI, dus dat zorgt, hoop ik, voor leuke foto's!
En het is een beetje stil geworden tussen mijn bestellingen maar ik zit nu te wachten totdat het geld op mijn Paypal zit.. En ze verwachtten dat het 11 maart erop zit. Dan kan ik die tassen gaan bestellen! Morgen komt trouwens een post over mijn zelfgemaakte (summer) smoothie!
Ik hoop dat iedereen iets leuks gaan doen dit weekend en anders lekker uitslapen,

Liefs, Cindy

0 reacties:

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers