11 maart 2010

Ordered (H&M)

Eindelijk was een gedeelte van The Garden Collection er! Meteen een paar dingetjes besteld, alleen komt de helft pas half april aan.. Ik wou eerst nog meer bestellen alleen toen dacht ik, hmm.. 130 euro.. Stel dat ik alles leuk vond, kon ik toch geen 130 euro betalen! Want ik ga namelijk naar Amsterdam begin april en moet mijn moeder nog terug betalen! En ik kreeg trouwens bij die jas 10 euro korting, dus was ie nog maar €19,95, alleen komt ie pas eind juni aan :(. En heb nog een kortingscode gebruikt voor 25% korting, Ben echt blij met deze dingetjes :-) Maakt me dag echt weer goed, omdat ik dacht dat mijn geld al op Paypal stond (om die 2 tassen te bestellen) maar het was dus niet zo. Nog een fijne dag verder. Liefs Cindy

2 reacties:

Lisanne zei

superleuke dingetjes heb je gekocht! vooral dat jasje <3

Evi zei

Leuke bestelling!
Die bloementop linksonderin heb ik in het wit en hij is heel mooi!

♥ About me ♥



Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers