13 maart 2010

Update 13 maart 2010

Ik heb net een mailtje gekregen dat het geld op mijn Paypal-rekening staat! Dus ging snel die 2 tassen bestellen en ik hoop dat ze snel binnen komen (duurt rond 1,5 weekje).

En ik heb nog een lente jasje besteld van de H&M. Mijn moeder was toch nog een jas aan het bestellen via de site dus zocht ik ook even wat leuks uit. Maar ik weet niet zeker of ik hem wel neem, misschien dat ie in het echt leuker is, want ik zocht namelijk een beige trenchcoat, maar kon geen leuke vinden via de online shop. Hij was 30 euro en kreeg 10 euro korting dus werd het 20 euro. Morgen moet ik maar even vroeg op want ik zag in de sale een leuke winterjas van 80 naar 20 euro (alleen dan haal ik wel die bontkraag ervan af)! Ik hoop echt dat ze die nog in mijn maat hebben!

En ik heb een trouwens ook net een mooie ring gevonden die boven op mijn wishlist staat. Hij heeft wel iets weg van de YSL Arty ring, maar die is wel een paar tientjes goedkoper! Namelijk €12,95 op hipvoordeheb.nl, het merk is Friis & Company.

2 reacties:

Jenifer zei

De eerste tas is prachtig <333.

Lisanne zei

die jas van de h&m met dat bont is echt leuk die wou ik ook afgelopen winter!
xxx

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers