31 maart 2010

Vogue vs Chanel

Ik wil zo'n shirtje maken dat iedereen heeft, dat je het plaatje moet uitprinten op transferpapier en dan op moet strijken op een shirtje. Alleen weet ik niet welke ik moet doen.. Een Vogue cover of een tekstje van Chanel en het tekentje? Of allebei maar ik heb maar 1 shirtje en ik ben best wel geldloos.. Ik heb ze alle twee maar even uitgeprint om te zien hoe groot te zijn voor het mislukt op dat papier dat best wel duur is..

Dit is de Vogue cover:


En dit is het Chanel dingetje:


Dus welke zal ik doen? Ik wil hem trouwens op een wit shirtje doen.

Liefs, Cindy

7 reacties:

Anoniem zei

CHANEL!!
hoeduur is dat papier ongeveer?
xx

S. zei

Ik kies voor Chanel! :)
xxx

Sharon zei

ik kies voor vogue, iedereen heeft al chanel haha! maar chanel is ook heel leuk ook dat heb ik ook een keertje gedaan. Maar die kleuren van vogue vind ik supermooi!

Kim zei

Chanel
Cindy mag ik ook zo'n shirtje alleen dan met mijn naam erop? :D

Beau, zei

oeeh wat een leuk idee!
dat ga ik ook doen, ooit een keer haha.

i like it both!

xxxxxxxx

Laura zei

chanel én vogue zijn leuk, maar met vogue cover ben je wel origineler!:)

ik maak ook zelf wel eens shirt, echt leuk om te doen! succes!

Laura zei

voor de andere reacties: je kan het ook gewoon bij de hema kopen, ik weet t niet meer maar ik denk dat t sowieso onder de 10 euro is en dan heb je ongeveer 4/6 a4tjes (sorry dat ik t niet meer weet) ik denk als je t in zo'n hobby winkel koopt dat je dan veel duurder uit bent, en ik denk dat er weinig verschil in de kwaliteit zit ;)

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers