10 april 2010

Aardbeien smoothie

Vandaag had ik zin in een aardbeien smoothie! Ik denk vanwege het weer en dat we aardbeien in huis hebben staan! Dit is eigenlijk ook een smoothie dat ik altijd in de V&D drink als ik daar ga lunchen. Met sinaasappelsap er doorheen is ook heel lekker. Alleen ik dacht straks gaat de smaak van aardbeien weg haha. Oh ja, je kan ook een soort van melk met suiker erin doen, ik weet even niet meer hoe het heet maar dan wordt het een aardbeien milkshake! (Ik weet het al, het is gecondenseerde melk met suiker, kan je in de supermarkt kopen)Liefs, Cindy

4 reacties:

Phuong zei

ziet er heerlijk uit!

Sophia zei

Oh jummie! =D
xx

Evi zei

Yumyum!

Eva zei

heerlijk, aardbeien!
x Eva

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers