9 april 2010

Abercrombie & Fitch mee bestellen?


Hellooo everybody, ik zag op de site van Abercrombie & Fitch zo'n leuk shirtje voor $24! Alleen de verzendkosten zijn zo hoog, nog meer dan dat shirtje. Dus ik dacht, wilt er iemand misschien samen met mij iets bestellen en dan de verzendkosten door twee├źn doen? Als je interesse hebt, stuur me even een berichtje in een reactie. Liefs, Cindy

Het is dit shirtje, maar ik weet niet welke ik doe, grijs of wit..
Ik zit nog te twijfelen maar ik denk dat ik wit doe.

Edit: Ik heb al iemand gevonden hihi x

0 reacties:

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers