23 april 2010

Cooking & baking

Vandaag ging ik na school de stad in met me vriendin en toen ontdekten we een nieuwe winkel. Nouja, ik weet niet zeker of het een nieuwe winkel is maar ik heb het nog nooit gezien. Het kwam vast omdat het op een afgelegen straatje was. De winkel heet Maakjetaart.nl. Ze verkopen daar leuke dingen voor op je taart of cupcake, schattige versierseltjes, vormpjes, boeken, etc. Ik kan het je zeker aanraden om daar een keertje binnen te lopen! Dit heb ik gehaald, het was niet zo heel goedkoop. Voor een potje met sprinkles betaal je €2,75. Maar er zitten wel veel erin. En nog cupcake-vormpjes in het wit. Ik ga denk ik van de week chocolade cupcakes bakken met dit!Ik wens iedereen een fijn weekend en geniet van het lekkere weer, het wordt namelijk 20 graden! Liefs, Cindy

3 reacties:

Té la mà Maria - Reus zei

very good blog, congratulations
regard from Reus Catalonia
thank you

Sophia zei

aah wat leuk! ik heb dat echt nog nooit van dat winkeltje gehoord haha! echt schattig.
xoxo

beau zei

aaaah die taartjes zagen er zooooo lekker uit!
hmmm i want one! hihi

looooove xxxxx

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers