4 april 2010

H&M bestelling #12653 binnen

Eergister heb ik mijn H&M bestelling binnen gekregen. Ik wou eerst ook dat witte jurkje met bloemen die iedereen heeft besteld. Maar in het echt valt ie heel erg tegen. Het is niet wit, maar het is ook geen gebroken wit. Het lijkt gewoon oud-wit, beetje van dat vieze wit, wit dat na een tijdje geel wordt. En de bloemen zijn plat terwijl ik dacht dat ie wel gewoon 3d was. Dus heb ik hem maar uit me mandje gedaan. Oke, wat ik dus had ontvangen: een zwarte sjaal, een beige sjaal, een zwarte jas met afneembare bontkraag (alle drie uit de sale) en nog een wit shirtje voor mijn DIY shirtje! Moet alleen nog even kijken of ik Vogue of Chanel doe..


De meeste foto's zijn heel erg onduidelijk maar ik had niet zo'n zin om goeie foto's te maken haha
Dus ik zet wel even de foto's van de site erbij:
Liefs, Cindy

4 reacties:

L. zei

die tas ga ik ook bestellen :D ik wachtte eerst tot dat jij hem binnen kreeg, en hij is echt super (keek net bij die post) dankje:D

Mylène. zei

leuke dingetjes (:
en die tas is geweldig!
superbedankt voor het volgen, ik volg je terug haha, je hebt een lovely blog.

Sophia zei

Cindy, je tas is echt dikke liefde!
Ik werk bij grandcafé de ontspannerij op de vlietlanden, ik weet niet of je het kent. Het is in Wervershoof! Daar woon ik namelijk ook haha.
xxx

Beau zei

oeeeh i like it!
wanneer doe je die jas aan? (:

xxxxxxxxxxx

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers