22 april 2010

H&M order

Vandaag is mijn bestelling aangekomen (wat ik gister voorspelde hihi)! Ik ga denk ik die bloemen terugsturen, ze zijn best wel groot in het echt. En ik weet niet wat ik met de ballerina's moet doen. Ik heb ze namelijk nu besteld in het ''licht kitt''.. Want zwart kwam pas aan rond half juli! Ik denk dat ik ze maar gewoon hou.. Het is toch maar 12 euro nog wat. Het shirtje is wel leuk en de schouder-details ook! En die oorbellen met bloemen-motief is ook super :D
Nog 1 dagje school en dan weekend! Liefs, Cindy

2 reacties:

BEAAAAAAAU zei

oeh i like your earrings lekkerding.
doe je morgen je nieuwe shirtje aan?

xxxxxxxxxxxxxx
ps; oeeh je had gelijk, helderziend?

Yvet zei

leuke oorbellen :) ik had ze al gezien bij de h&m
maar heb geen gaatjes.. ga ik binnenkort denk ik weer laten schieten

leuke blog! ik volg je ^^

xoxoxo

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers