21 april 2010

Hello there!

De laatste paar dagen had ik niet zoveel tijd om wat te schrijven voor me blog door toetsen en huiswerk. Maar goed, nu ben ik klaar met alles en heb ik alle tijd. Morgen komt, als het goed is, mijn h&m bestelling aan want hij is nu in sortering en meestal komt ie de dag erna! Hoop het wel want dan kan ik het hier posten! Dus hou mijn blog in de gaten, liefs Cindy ♥

1 reacties:

Lieselot zei

leuke blog heb je! :)
ik volg je!

xoxo'

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers