14 april 2010

Catrice Nailpolish

Ik heb net zo'n mooie nagellak collectie gezien op internet van Catrice! De nieuwe nagellaklijn heeft 32(!!) super mooie kleuren. Ik wil ze echt allemaal hebben! Het liefst #230 ''Clay-ton My Hero'', #170 ''Scream Peach'', #130 Lucky In Lilac en #220 Lost In Mud. En je betaalt voor een lakje niet meer dan €2,49! Alleen ik vind het zo jammer dat ze in de Kruidvat in Hoorn, het merk Catrice niet verkopen. Weet iemand of deze nagellak collectie in Alkmaar is? In de Kruidvat?

De middelste is ''Scream Peach''.
De een na laatste is ''Lucky In Lilac''
Ik hou van deze kleurtjes! Maar ik wil alleen de tweede en derde hebben!
De tweede is ''Lost In Mud'' en de derde is ''Clay-ton, My Hero!''

4 reacties:

Sophia zei

Oeeh, die zijn echt mooi! Ik zou echt niet weten of je ze in Alkmaar kan kopen..
xxx

Evi zei

Wat een mooie kleurtjes. Volgensmij hebben ze in mijn dorp de nieuwe nagellakcollectie nog niet. :o :(

sammy zei

jaa je kan ze ook in alkmaar kopen:D
ik heb er ook een maar ik wil er zeker nog meer

Anoniem zei

Je kan ze ook in de kruidvat bij de grote beer kopen!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers