1 april 2010

Miu Miu Butterfly Bag Knock Off

IK HEB HEM BINNEN! Hij is echt zo mooi! En het was het echt helemaal waard (het wachten haha), was maar ongeveer 30 euro. Het duurde 3 weken voordat ik hem in huis had, want ik had hem besteld op 18 maart. En het is nu al 1 april. Ik heb trouwens ook die andere tas binnen maar ik krijg hem niet open omdat er niet een sleutel erbij zit of zo iets, want er zit een slotje erop.. Misschien heeft iemand een idee hoe ik hem open krijg? Want hij zit echt op slot nu.. In ieder geval, de Miu Miu Butterfly Bag is beautifullllll! Hier zie je een paar foto's:Edit: Ik weet al hoe ik hem open krijg, oooh ik ben echt heel dom haha, het is gewoon dat dingetje dat om het hengseltje hangt.. Daar zit een sleutel in!

Ik krijg steeds vragen waar ik deze vandaan heb dus ik zet het er wel even bij. Ik heb hem gekocht op udresses.com en je kan daar betalen met PayPal ;-)

9 reacties:

Michelle zei

oh my gosh pretty!!
wil je asjeblieft die andere tas er ook op zetten, want die heb ik ook besteld + een rayban bril:D

ik heb ook een andere neppe hermes met crocodile. maar ik heb gewoon een speldje ervoor gebruikt om hem open te maken, maar hoe krijg je hem nu elke x dicht en open :| want ik denk dat er ook geen sleutel inzit!! die tas die ik nu heb is een iets ander model en ik kon hem nog gewoon dicht doen.

Fashioncrime zei

Wauw, die is echt super mooi! Prachtig (:

BEAU zei

oeeeh i like it girl!

xxxxxxxxxxxxxx

Sophia zei

Heel mooi!
Ik werk trouwens in een restaurant,
in de bediening!

xxx

Evi zei

Waauw wat mooi!

Bella Donna zei

aaaaaaaaah i'm jealous haha

sammy zei

ik wil die in het bruin maar ik kan hem nergens vinden?
kan iemand een link sturen als ie hem ziet?

dankje

Kim zei

Waaauww ik vind hem erg mooi!
Waar heb je die gekocht?

xoxo

Anoniem zei

Heb 'm ook gekocht!
Via een vrouw op marktplaats, nog helemaal nieuw.
Precies dezelfde, lijkt net een echte Miu Miu!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers