10 april 2010

Today

Hello everyone! Vandaag ben ik weer naar het postkantoor gegaan om wat te retourneren en een pakketje te verzenden dat ik verkocht had. Daarna nog even de stad in geweest. Ik heb transferpapier gekocht bij de V&D en een wit shirtje maar ik weet even niet meer waarvan.
Want ik wil nu eindelijk beginnen aan een diy shirt! Alleen wil ik nu nog niet meteen gaan maken voordat het mislukt (heb ik altijd..) dus daarom doe ik even een test op een ander shirtje voor mijn vader, want die wou er ook graag eentje haha! Straks ga ik het even uitproberen want mijn photoshop progamma doet het niet meer dus moet ik opnieuw gaan downloaden. Maar een update volgt dus..


Beetje onduidelijke foto van het shirtje maar het is gewoon een basic shirt dat je overal kan kopen. Want op een andere foto kon je wel goed zien alleen ik had een bultje op me hoofd omdat ik tegen de kast botste haha


Transferpapier van de V&D


Mijn nieuwe verslaving!

- Cindy

5 reacties:

Phuong zei

leuke blog heb je en mooie meisje ben je!

Myrthe zei

Dankje voor je reactie en het volgen!
Ik wil ook zo graag iets op een shirt maken!
Ben benieuwd hoe het gaat worden,

♥ agirlcandream-myrthe.blogspot.com ♥

Sharon zei

succes ermee,
ik hem ook al 3 diy shirts gemaakt het werkt verslavend haha.

Nathalie zei

Oooh a DIY shirt? What motif are you going to draw on it?
*Nathalie

Beau, zei

oeh i wanna see it!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers