8 april 2010

What's in my bag?

Hallo lieve lezers, ik dacht misschien was het wel een leuk idee om een 'What's in my bag' post te doen. Ik vond het op andere sites er heel leuk uitzien. Misschien dat jullie ook zo'n post willen gaan maken? Maar goed, dit is dus de tas dat ik vandaag mee naar school had:Ik heb de inhoud verdeeld in 2 foto's, dit is de eerste:

Je ziet een agenda. Hij is van de ''Girlz!''. En rechts ervan, een boekje dat ik moet lezen voor een oekverslag, ik had hem al 3x gelezen dus ik dacht dan kies ik deze wel zodat ik volgende week al een boek uit heb want dan moet ik me boekverslag inleveren.. Daarnaast, mijn mobiel! Het is een LG Prada 2. En dat ding eronder is het houdertje. Verder zie je mijn sleutels, een spiegel, mijn portemonnee, etui, een kam en Rosebud Salve in Strawberry.Dit is dus de tweede foto, hij is wel een beetje overbelicht. Je ziet links een zwart toilettasje waar ik mijn oortjes in stop voor mijn mobiel. Bovenaan, mijn zonnebril van de Invito en een zonnebril houder van de V&D. Verder wat foundation wat ik gebruik voor op mijn lippen zodat het wat lichter wordt want hij is te donker voor mijn huid en lipgloss dat ook op foundation lijkt maar hij heeft een lekkere mintsmaakje. En er zitten geen glittertjes in, gelukkig maar, want dat ik vind ik zo irritant, dan zit mijn hele gezicht onder de glitters als ik erover heen ga. Onderin zie je een rekenmachine, en wat drinken, eten en mijn favoriete kauwgom Sportlife Smashmint!

Nou, dit was de inhoud van mijn tas! Who's next?

Liefs, Cindy

6 reacties:

Sophia zei

Leuk! Ik vind het altijd zo leuk om een kijkje in de tassen van anderen te nemen! Misschien doe ik binnenkort ook wel een post met 'Whats in my bag' . xxx

THE DIVINITUS zei

love bag-posts! its always so interesting to pick in stylish ladies purses... i may create a similar post soon.... but i carry just set of keys and a cc card....

vere zei

what's in my bag posts zijn zo leuk! haha
altijd leuk om te zien wat mensen in hun tas hebben!
xxx

Nerdic.. zei

Mooie tas!
x fashionnerdic

Eva zei

leuk panterprint portemonneetje:)
leuke blog!
x

Evi zei

Leuke post!
En je tas is zo mooi!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers