21 mei 2010

Blackberry Bold 9700

Ik ben gister naar de T-Mobile shop gegaan om deze mobiel te halen! Want me oude mobiel (een LG Prada II) was ik verloren op de kermis vorige week.. Mijn abbo is nog niet afgelopen maar ik gewoon internet erbij gedaan dus kreeg ik gewoon deze mobiel erbij :-) Hij is echt superfijn in gebruik en ziet er zo mooi uit! Het is ook heel handig in het bedienen en je kan ook leuke apps downloaden. De laatste tijd heb ik ook niet zoveel gepost omdat ik het nogal druk had en volgende week heb ik elke dag wel een toets en dat zijn een van de laatste dus moet ik goed me best doen. Daarom ga ik dit weekend ook veel leren dus er is geen tijd om te bloggen :( Misschien via mobiel maar ik moet nog kijken hoe het allemaal werkt!


Liefs, Cindy

6 reacties:

Anoniem zei

mooie blackberry! xx

Fashionable and me♥ zei

Super mooi mobiel!
Wel zonde dat je die andere bent verloren.

Mayke zei

oh my god, een blackberry! <3

beaubonita zei

schat wat is je ping,
voeg me op je bb en
niemand hoeft te weten wie ik ben.

i love your bb! ♥

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Anoniem zei

die heb ik ook & i love itttt «3

Meaza zei

Wauw, hij is echt prachtig.
Gaat de batterij lang mee als je er intensief mee smst?
♥,

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers