4 mei 2010

''Buys''

Ben net terug uit Amsterdam. Ik heb eigenlijk niet zo heel veel gekocht. Alleen een paar kleine dingen en een shirtje. Nu heb ik nog geld over dus kan ik nog iets leuks halen in de stad! Wat echt helemaal bovenaan me wishlist staat zijn sandalen en een nieuwe broek. En morgen ga ik denk ik ook even nieuwe Birkenstocks halen, want mijn oude zijn kapot. Ik neem die met één bandje in het zwart lak. Maar ik weet niet of de winkels morgen open zijn in mijn stad, dat moet ik zo maar even gaan googlen haha. Ik had trouwens geen zin om een foto te maken van het shirtje omdat die nog in me tas lag dus show ik het nog wel keer bij een outfit-post.


Liefs, Cindy

2 reacties:

MvR zei

volgens mij is het 'buys' :) Maar behalve dat: leuke bloemetjes! Die heb ik ook :D! Of iig, ze lijken er sprekend op (ik heb ze al 1,5 jaar ofzo). Leuke blog meis!

xoxo

Anoniem zei

De bloemetjes en de oorbellen!:D:D

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers