2 mei 2010

H&M

Ik kon het weer niet laten om wat te bestellen op de H&M webshop! Gelukkig maar 3 (kleine) dingen. Namelijk een zonnebril die nu wel op voorraad is, eerst kreeg je te horen dat ie pas eind juni aan kwam.. En ik heb nog een grijze basic vest en oorbellen besteld. Die witte ruffle top komt pas eind mei.. Maar ik heb gelukkig deze vakantie een shopdag gepland in Amsterdam samen met mijn moeder dus dan kan ik weer leuke spullen inslaan! Wat ik nu echt nodig heb: sandalen, nieuwe broek, witte bloemen haarspeld, beige linnen broek en bolero, en een bruine tas.


Gaan jullie nog iets leuks doen in de vakantie? Liefs, Cindy

3 reacties:

Jamie zei

Bestellen is echt verslavend hé haha! :)

Cecilie zei

I like your blog!:-)
I'm follow you now..
//Cecilie

Cecilie zei

I can't follow you??? :(

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers