18 mei 2010

Little update again

Hello lovely readers! De laatste tijd had ik het nogal druk dus kon ik niks posten. Dat kwam omdat me vader het internetverbinding had uitgeschakeld en ik ben me mobiel ook kwijt geraakt op de kermis zaterdag.. Ik had hem niet eens een jaar.. Nu zit ik te kijken voor een BB Bold 9700 maar ik weet niet welke aanbieding goed is. Maar ik moet dat dus nog even regelen en ik heb echt heel veel leerwerk.. Dus daarom komt 't er steeds niet van om te bloggen. Ik probeer morgen wat erop te zetten als het kan! Liefs, Cindy

1 reacties:

liefsmirre zei

Ik ben ook op zoek naar een BB Bold 9700 (White), misschien kan je mij laten weten als je een goede aanbieding gevonden hebt? Ik ben ook hard aan het zoeken! Verder is je blog heel erg leuk! X

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers