8 mei 2010

Little update!

Hey allemaal! Ik heb net mijn H&M bestelling ontvangen. Alleen de zonnebril viel een beetje tegen. Ik kan nu geen foto's maken van alles omdat mijn vader de camera heeft meegenomen om keukens te fotograferen voor ons nieuwe huis. Dus die foto's komen later. En ik ga zo even met mijn moeder naar de stad, nieuwe Birkenstocks kopen. En daarna even snel een moederdag cadeautje kopen. Ik moet nog even kijken wát ik ga kopen haha want ik weet het nog steeds niet. Nou ik zie het daar wel! Ik wens iedereen nog een fijne dag! Liefs, Cindy

2 reacties:

Yvet zei

ben benieuwd! leuke blog ik volg je!
xoxoxo

Jamie zei

Jij ook fijne dag en ben benieuwd om je aankopen te zien!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers