14 mei 2010

New!

Vanmiddag ben ik even de stad in geweest met een vriendin! Ik ging even kijken voor een nieuwe zonnebril en me slippers omruilen voor een maatje groter. Opeens zag ik dat er bij de SIX rode bordjes hingen met 'sieraden €2,-' dus wij snel naar binnen. Ik had maar voor de zekerheid gevraagd of het echt zo was, anders was het best wel genant haha maar het was dus wel zo! Ik heb 2 paar oorbellen, een armbandje en een ring gehaald! Voor maar €8,- euro! Volgens mij willen ze alles weg hebben zodat ze nieuwe sieraden met alarmknopje kunnen inslaan.. Morgen ga ik even naar Alkmaar samen met mijn mam! Ze moet daar wat dingen doen dus kan ik lekker even de stad in! En morgen ga ik ook misschien een rietenmand/krat kopen voor op mijn bagage-drager want nu moet ik alle tassen eerst om mijn stuur doen voordat ik de tassen erop kan zetten, anders vallen ze er vanaf.. Not so good.. Weet iemand misschien waar je die mand/krat kan kopen voor een aardig prijsje? :-)
Ik wens iedereen nog een super fijn weekend!! Lieeeefs!!

7 reacties:

allison kampen zei

Oh echt super goedkoop! Leuke sieraden en veel plezier in Alkmaar!

catwalk criminal zei

die ring en het armbandje zijn great ♥

Rachelle. zei

ahhh! ik vind die ring helemaal geweldigggg! je ging toch met claudia shoppen(A)?
maar over dat pedicure. ik ging bij een aanhuis-pedicure maar dat is omdat ik met mijn diabetes het vergoed krijg elke drie maanden. dus ik kan dus gratis 4x per jaar naar de pedi. maar op zich is het rond de23-25 euro! kus!

DIY zei

Mooie ring! En ik ben een week terug in Alkmaar geweest en ze hebben echt geweldige dingen bij de Zara nu! Veel plezier!

Helenie zei

tot wanneer zijn die voor 2 euro?! xxx

Helenie zei

echt niceeeee ♥

Anoniem zei

i LOVEEE the ring «3

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers