5 mei 2010

The sun in shining again!

Hey! Vandaag had ik weer is zin een frappucino! Het is alweer een tijdje geleden dat ik het heb gemaakt want we hadden geen vanille ijs in huis dus kon ik het niet maken haha nou dat dus dat even snel gemaakt en toen lekker in de tuin gezeten. Het is echt zo mooi weer opeens. Maar ik las op KNMI dat het na vandaag echt heel erg slecht weer gaan worden.. Dus geniet nu nog maar eens lekker van dit weertje. Nu ga ik even snel mijn kast opruimen en alle kleding en spullen in dozen stoppen want mijn vader gaat mijn kledingkast uit elkaar halen voor de verhuizing over minder dan 3 weken. Daaag!Frappucino maken!
Mijn nieuwe aankoop! Vero Moda, €24,95

Details..

- Cindy

6 reacties:

MvR zei

Dan woon je vast in een ander deel van het land dan ik! Hier is het de hele dag al redelijk bewolkt :P Bedankt voor je reactie! xoxo

Anoniem zei

Leuk! Ik heb daar het hempje van!

Fashioncrime zei

Oooh leuk truitje! En hmm, frappuchino, heerlijk <3

Anoniem zei

Dankje! Maar hij is eigenlijk van de Vero moda!
Khad perongeluk Only neergezet :$

COME OVER TO THE DARK SIDE... WE HAVE CANDY zei

Leuke outfit en je bent knap! :)

beaubonita zei

I LIKE IT GIRL!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers