29 juni 2010

The effect of the heat wave..


Doordat het zoóo warm is, had ik weer een bestelling geplaatst bij de H&M. En een paar dingen zaten in de sale dus dat is weer iets beter voor mijn rekening. Ik heb een leuk bruin topje besteld met ruffles van chiffon en een shirtje van een lichte stof met een bloemenprint erop! Voor de rest gewoon twee shortjes, is wel lekker met dit weer en een bikini. Had die bikini al een tijdje op het oog maar was steeds uitverkocht en toen ik vanavond keek was ie in mijn maat dus had ik hem snel in mijn winkelmandje gezet. Hebben jullie ook dingen gekocht vanwege het warme weer?


3 reacties:

Suzanne zei

die broekjes en bikini zijn echt super leuk! lovee itt

Hetty zei

Leuke dingen :)! Vooral mooie bikini.

http://all-eyes-on-me-hetty.blogspot.com

Vivian zei

dat multi-color topje is super leuk!! en die shortjes ook!! whaa eindelijk eens warm weer=]=]

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers