16 juni 2010

Light as Air received!

Woehoee! Ik heb net mijn nagellakje ontvangen die ik eergister had besteld! Hij is echt 10000x mooier in het echt. Alleen jammer van de verzendkosten.. Ik heb er bijna evenveel voor betaald als voor de nagellak zelf. Ik heb hem besteld op shop.mumi.nl waar ze allemaal beauty spulletjes verkopen. Het is echt een hele betrouwbare webwinkel. En je krijgt het echt heel snel in huis! Ze had hem namelijk dezelfde dag op de post gedaan. Ik wil nog de Essie Van D'go, een perzik/creme kleur, en van China Glaze Re-fresh mint, een mintgroene kleur. Er is trouwens nu korting op Essie lakjes! Maar ik heb op dit moment wel genoeg lakjes dus ik bestel ze nog wel een keer.


Weer leuk verpakt! Het was trouwens helemaal verpakt in duizenden meters bubbeltjes plastic haha dus hij kan nooit stuk breken. De kleur wat ik op mijn nagels heb is London's Weather Forecast van Catrice. Ik had geen zin om me nagels te lakken want ik moest snel naar de dokter.

7 reacties:

Sharona zei

Mooi kleurtje.
En die op je nagels is ook leuk!

Sophia zei

Idd, leuk kleurtje !
xx

Jamie zei

Wat een mooie nagellak, echt gaaf grijs xx

Deborah zei

woow super mooie kleur !
x.

Chasing Cherries zei

Hele mooie kleur!!

Meloentje zei

Hi!
Ik heb je de 'Sweet Blogger Award' gegeven.
Gefeliciteerd! Je hebt hem zeker verdiend :)
Je blog is geweldig!
Neem een kijkje op mijn blog om te zien welke regels er bij de award horen.
Liefs,

Hetty zei

Mooi kleurtje en de kleur die je hier op hebt is ook erg leuk! je outfit in de vorige post vind ik super, en dat zwarte topje, waauw!

Je hebt er een volger bij :)!
Misschien heb je zin om eens een kijkje op mijn blog te nemen? http://all-eyes-on-me-hetty.blogspot.com

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers