1 juni 2010

Love this colour!

Ik ga deze nagellak van de week bestellen als ik me geld weer krijg! Ik vind het echt zo'n leuk en fris kleurtje :-) Hij heet Lilacism en is van Essie.
Weet iemand een goede site waar je hem kan kopen?


Sorry voor de wazige foto, kon geen goede vinden..

2 reacties:

anouk zei

Dat is idd een mooie kleur zeg! www.trandesign.com heeft al die merken voor goedkope prijes » orly is daarvan ook heel fijn, heel goedkoop en t borsteltje handvat is van rubber dus dat is heel fijn bij lakken. maar de verzendkosten zijn wel iets van €17.00 ofzo maar als je met vriendinnen bestelt valt t wel mee, deed ik ook haha. succes!

Mylène. zei

mooi kleurtje!
ik ben al zooo lang op zoek naar mooie nagellakjes van essie, heb ze nooit gevonden in de winkel haha.

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers