2 juni 2010

Mini bestelling @ H&M

Dit weekend ga ik niet naar Amsterdam dus dacht ik, laat ik maar is iets bestellen dan. Het moet niet teveel zijn, want dit weekend ga ik een nieuwe zonnebril halen! Een Ray-Ban aviator ;-) Of misschien een andere, als ik een leukere zie. Maar dat zie ik dan wel. Ik ben net naar de dokter geweest en ze zeiden dat ik een ontstoken vinger had en nu moet ik een zalfje opdoen en prikt enorm. Daarom hou ik het even kort!
Die schoenen waren nog maar 9,95 haha

3 reacties:

anouk zei

ik heb die schoenen ook <3 ze zijn echt leuk te matchen!

Sjaar zei

altijd handig sale haha!

Stiene Saenen zei

Leuke dingen! Vooral dat vestje van de eerste foto xo

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers