22 juni 2010

Shoplog: 22-06-10


Zaterdag ben ik weer met mijn mam naar Amsterdam gegaan. Niet zo veel geshopt omdat het regende en we zijn om het uur ergens gaan zitten. Ik heb een nieuwe broek van de H&M, wit basic shirtje, beige vest van de Zara, zelfbruiner, nieuwe bikini en nieuwe birkenstocks in het olijfgroen/goud/bruin. De volgende keer als ik in Amsterdam ben, haal ik een zonnebril, want ik heb er echt eentje nodig :-)
Deze foto is niet van deze keer, maar van de vorige keer maar ik had er even geen foto van gemaakt en ik heb precies hetzelfde gekocht.Ik heb een WK-panty gekregen!

1 reacties:

Heleniee zei

superleuk! ik dacht dat je al een Ray Ban had :-D

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers