29 juni 2010

Some inspiration after a long time..


Hi everybody! Ik heb de laatste tijd geen tijd gehad om wat te doen aan mijn blog. Elke keer komt er weer wat tussen.. En ik heb niet echt veel geshopt de laatste tijd dus niks om over te posten.. Maar vanaf vandaag, ga ik meer posten. Want nu heb ik vakantie en dan heb ik alle tijd! Ik heb al een paar leuke ideetjes! Maar dat zien jullie vanzelf wel! Hou mijn site in de gaten ;-) Liefs, Cindy
3 reacties:

Sharona zei

Leuke foto's!

Heleniee zei

omg wij hebben gewoon precies dezelfde foto-smaak! echt eng!!!! nee hoor haha.. maar die foto's heb ik ook (bijna allemaal!) van die ene site! omg omg omg niceeee Xx

Bo zei

die miumiu tas is ├ęcht vet!
Leuke blog :)

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers