4 juni 2010

Today

Vandaag had ik maar 4 uurtjes les, want ik moest in de ochtend snel naar de orthodontist omdat me beugel is gebroken.. Nu moet ik maandag weer terugkomen. Maar goed, het is vandaag echt zo mooi weer! Ik zit nu buiten in de tuin, terwijl ik dit typ. Ik zit nu onder de schaduw en me benen in de zon omdat ik anders niets zie op het scherm haha. Ik ben net snel naar de DA en de bakker gegaan om dingen te halen! Bij de DA heb ik nieuwe blush/bronzer gekocht en nieuwe mascara, echt jammer dat ze geen Clinique verkopen in de DA bij mij (of ze verkopen het gewoon nergens).. Want die mascara was heel goed. En bij de bakker heb ik twee aardbeienrondo's gehaald, en dat was echt lekker, alles waar aardbei in/op zit vind ik lekker! Morgen ga ik een nieuwe zonnebril kopen! Ik kan echt niet wachten! Ik heb het echt zo vaak gezegd maar het is zo leuk haha. Nu ga ik lekker zonnen! Ik wens iedereen een heel fijn weekend! Liefs, Cindy

Mijn oude was echt heel erg kapot en vies. En mijn blush was op, na ja ik kon hem niet meer pakken met mijn kwast. En ik had perongeluk de Blonde versie gekocht terwijl er een Brunette versie is. Dus die had ik vanmiddag gekocht!

3 reacties:

Fashioncrime zei

oeeeh ziet er lekker uit dat aardbeien gebakje!

Sophia zei

leuke foto's! en wat geweldig dat je morgen die bril gaat halen, vind het super voor je! =D
xoxo

Deborah zei

leuke foto's en dat aarbeien gebakje ziet er gewoon te lekkeruit :)

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers