14 juni 2010

Today

Vrijdag ging ik even snel met mijn moeder naar de stad om iets leuks te halen voor Santé gisteravond, wat niet zo super was haha. Maar het shirtje vond ik wel leuk! Alleen ik wil deze toch inruilen voor de lila-kleur. Want die ik nu heb is zwart. Gelukkig werkt me nicht bij de Vero Moda dus kan ze het voor me regelen.


En ik kwam, nadat ik naar dat feest was gegaan, erachter dat ik mijn H&M bestelling binnen heb! Ik vond de broek een beetje kort en de zwarte ballerina's waren wat te klein. Dus die stuur ik terug. En dit is wat ik aan had vandaag.


En de laatste tijd heb ik niet zo'n zin om dingen te posten omdat de batterij van de camera bijna leeg is en ik weet niet waar de andere batterijen zijn. Door de verhuizing kan het overal liggen. En ik vind een post zonder foto's niet zo leuk.
Nu ga ik even boodschappen doen met mijn moeder! Het is trouwens echt lekker weer na een hele week slecht weer met regen. Alleen het waait wel heel hard.. Nou ik wens iedereen nog een fijn avond verder. Liefs, Cindy!

11 reacties:

Deborah zei

Super leuke outfit heb je aan!

Sharona zei

Leuke outfit!

inspired by you zei

leuke outfit heb je aan! en een leuke blog <3
x

Jamie zei

Echt mooi ;)

thischicksgotstyle zei

Leuk topje heb je aan!

Anoniem zei

Leuk! Welke maat heb je van die top van H&M genomen en weet jij misschien of hij nog in de sale van de H&M online-shop staat ('s ochtends)?

Lisa zei

heeeeeeeeel leuk topje!
en jij hebt ook een leuke blog!
XXXXXX

styledevilicious zei

leuke outfit!
En leuke blog!!

Liefs!

Sarah zei

Hele mooie outfit, dat lichtroze/wit staat je super! En die top die je hebt gekocht is ook al zo mooi :).

anouk zei

errrg leuke outfit heb je aan zeg!!

Caramelle zei

Oh wauwie! I ♥ de pasteltinten van je outfit!
'k volg je!
x Caramelle

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers