1 juni 2010

Update

Wow het leek wel 3 weken geleden dat ik iets had gepost! Maar het was dus anderhalve week terug, alsnog wel lang maar niet wat ik dacht haha! Ik probeer vanaf vandaag meer te posten want ik heb nu bijna alle (belangrijke) toetsen gehad. Ik denk dat meer mensen dit probleem hadden. En ik ben dit weekend ook bezig met de verhuizing en dingen aan de passen aan mijn kamer. Maar nu heb ik dus weer alle tijd. En misschien ga ik zaterdag naar Amsterdam lekker shoppen, heb ik lang niet meer gedaan! Dit weekend wordt echt heel mooi weer dus misschien ga ik ook naar het strandje! Wat gaan jullie dit weekend doen? Liefs, Cindy

0 reacties:

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers