14 juni 2010

Van sjaal naar gilet

Een hele tijd terug, toen ik een keer in Amsterdam aan het shoppen was, liep ik in een Pieces winkel waar ze een gilet hebben geknoopt van een sjaal. Ik vroeg of ze me het uit kon leggen hoe je dat moest maken. En eigenlijk is niet eens zo heel moeilijk! Je hebt ten eerste een grote vierkante sjaal nodig. Dan pak je de bovenste hoeken/uiteinden en doe je ze tegen elkaar. Dus nu heb je de helft gevouwen. Dan heb je de kant waar je niet open kan vouwen en een kant wel, die bovenste hoeken/uiteinden, daar maak je een knoop in. En dan moet je even goed zoeken, en zie je dat 2 gaten hebt waar je armen er door heen kunnen. Dat was het! Je kan het ook een beetje naar beneden trekken (de stof op de schouders) en dan heb je een vest. Ik denk dat je het met foto's beter kunt zien. Klik snel op lees verder!


Je houdt de twee uiteinden tegen elkaar.

Je maakt een knoop van de twee uiteinden met de gevouwen/dubbel geslaagde kant.

Je kan een dubbele knoop maken als je wilt, dan is het wat steviger.
Dan moet je goed zoeken en dan heb je twee gaten waar je je armen doorheen kan halen.

3 reacties:

Anoniem zei

wat leuk. ik snapte alleen niet wat je bedoelde met ''dan heb je de kant waar je niet open kan vouwen en een kant wel'' misschien kan je ook een foto maken met jezelf en die sjaal dan kun je zien hoe dat ding zit enzo want ik snap het niet

Heleniee zei

wat leuk. ik snapte alleen niet wat je bedoelde met ''dan heb je de kant waar je niet open kan vouwen en een kant wel'' misschien kan je ook een foto maken met jezelf en die sjaal dan kun je zien hoe dat ding zit enzo want ik snap het niet

Heleniee zei

ik had perongeluk op anoniem gezet haha

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers