22 juni 2010

Sweet blogger award!Ik wil je echt super erg bedanken en je maakt me dag weer helemaal goed! Ben er echt heel blij mee! Ik kan trouwens geen 10 mensen deze award geven omdat ik het anders niet zo leuk vind tegen over andere dus daarom doe ik het maar niet en anders weet ik ook niet aan wie ik deze award moet geven haha! Maar goed, jullie moeten echt even een kijkje nemen op haar blog, waar ze hele leuke dingen post, dit is haar link: http://meloentjes.blogspot.com ;-)

5 reacties:

Hetty zei

Bedankt voor je lieve reactie :)!

Beau zei

oeeh leuk cinn!
gefeliciteerd (:

xxxxxxxxx

Floor en Marjolein zei

gefeliciteerd :D
je hebt ook echt een leuk blog !
x

Rachelle. zei

niceeeeeee!
<3.

Anoniem zei

Wat is een Sweet Blogger Award? Maar wel leuk doei Xxx

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers