1 juli 2010

My faves of the pre-fall collection of H&M

Ik vind deze 2 kledingstukken echt heel leuk! Jammer dat dat broekje niet meer in mijn maat is.. Die koop ik wel een keer wanneer ik weer ga shoppen! En als ik genoeg geld heb natuurlijk.. Moet namelijk eerst werken.. Maar ik moet nog een deel overhouden, want ik moet mijn scooter certificaat zelf betalen.. Gister zou ik eigenlijk nog iets posten maar het jurkje dat ik had gekocht is niet zo heel leuk dus ga ik het straks terug brengen. Vandaag komt de dvd 'A walk to remember' aan als het goed is. Heb ik tenminste iets te kijken vanavond! Ik wens iedereen nog een hele fijne dag verder :-)

6 reacties:

Sophia zei

aah dat broekje is leuk!
jaa ik moet ook zuiniger zijn met me geld, ik moet ook een deel zelf betalen voor me scooterr.
wat voor een doe je? :)

Deborah zei

wooow ik heb dat rokje nog neit gezien maar ik vind hem echt geweldig !!!!
xx.

My Lack of Style zei

Dat kanten shortje heb ik gister besteld, ben benieuwd!

mennni zei

Your blog is so lovely! :) I have to start read, is it okei, can i join? =)

xoxo, Menni
http://menni-isabel.blogspot.com/

anouk zei

aah dat broekje! cute!!

Krommebanaan zei

Dat broekje is prachtig!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers