8 juli 2010

My update for today
Wow, het is alweer een paar dagen geleden dat ik iets heb gepost.. Wat ik dus vorige week heb ontvangen, mijn H&M bestelling!! Alleen ik heb maar 2 dingen gehouden, ballerina's en een bruin shirtje met ruffles. Ik vergat steeds mijn batterij van mijn camera op te laden dus kon ik geen foto's maken en daarom ook geen post maken. Ik heb een leuke post over haar ideetjes klaarstaan alleen moet nog de foto's maken en uploaden! Ik weet niet wanneer ik die ga posten maar wel zo snel mogelijk! Liefs Cindy

2 reacties:

Fashioncrime zei

Oeh wel leuke dingen hoor (:

L. zei

i love your blog, gonna follow you!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers