14 juli 2010

New beauty products!Vandaag was mijn vader jarig, en ik moest nog een paar cadeautjes halen in het winkelcentrum waar ik dichtbij woon. Dus heb ik voor mijzelf nog een paar leuke beauty dingetjes gehaald! Die Miss Sporty nagellak kostte maar €1,99 en het is echt een hele mooie kleur. En de Body Silk was in de aanbieding! Ik probeer nu wat meer te posten, aangezien mijn bezoekersaantal heel erg omlaag is gegaan haha! Zaterdag ga ik naar Amsterdam dus daar komt zeker een post over ;-)
5 reacties:

Sharona zei

Die nagellak is heel fijn!

Maika zei

:D

Anoniem zei

ik gebruik die foundation ook van dream satin!
hij is zo mooi en bedekt goed en maakt je huid egaal!

Cindy zei

@ Anoniem, ik vind hem niet zo super goed want hij smeert niet lekker uit! Ik ga denk ik eentje kopen van Revlon ;-)

Esther zei

Ik vind je blog echt super leuk!
Die kleur nagellak is echt mooi.
Ben benieuwd naar je volgende post, ik ga je volgen!

xx

http://sixties-jaren60.blogspot.com/

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers