28 juli 2010

New: Miss Dior ChérieYes! Ik heb eindelijk de Miss Dior Chérie parfum! Wat ik al zo lang wil hebben. Het was een soort van cadeautje van mijn ouders omdat ik 2 weken heb gewerkt. Maar ik heb het zelf gekocht alleen niet met mijn geld. Nou, ik stond dus in de ICI Paris XL en had toen besloten om een 30 ml flesje te kopen omdat 50 ml toch net iets te duur was.. (81 euro..) En misschien wou ik nog een YSL Parissienne kopen..Nu ben ik dus heel bij dat hem heb gehaald want hij ruikt zo lekker. Je moet hem zeker kopen als je van zoet houdt! Ik heb het één keer gespoten in mijn kamer en ik rook het overal (zo'n 2 dagen lang..). En het is zeker mijn favoriete parfum! Oh en het is een eau de parfum als je je dat af vroeg. Het heeft ook een hele schattige strik op het dopje ;-)

7 reacties:

lianne zei

dat flesje is echt schattig met die strik!:)

Rachelle. zei

niceeee die is echt lekker (en je schrijft je blogs voor de verandering in 't Engels (a')? - cool!)

Paula zei

Ooh, dat flesje is echt lief. Heb je er al een altaar voor gebouwd?

Please, visit my blog; http://paulasfashion.blogspot.com/

Anoniem zei

Cool!

My Lack of Style zei

Een heerlijk geurtje in een geweldig flesje!

Lieselot zei

wat een ontzettend lief flesje!

N. zei

Mijn favoriete geurtje <3

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers