24 augustus 2010

Catrice Clay-ton, my Hero


Catrice Clay-Ton, my Hero! heb ik nu al een tijdje in mijn bezit maar ik heb er nooit iets over geschreven. Het is een hele bijzondere kleur, het is geen bruin maar ik denk meer olijfgroenig/modder-achtige kleur met subtiele goude shimmer erdoor heen. Daarom geeft het ook een warm effect. En het past ook nog is goed overal bij. Want soms heb je ook kleuren die niet met je outfit matchen. Hij lakt heel erg fijn, zoals alle Catrice nagellakjes uit deze collectie. Twee laagjes is genoeg voor een mooie dekking. En het lakje blijft een week goed zonder te chippen. Te koop bij de Kruidvat voor €2,49.

6 reacties:

catwalk criminal zei

leuke kleur ♥

Royalwedges zei

Ik heb 'm zelf ook, ik vind het een ontzettend mooi kleurtje. Een beetje modderbruinleverachtig hahaha, ik kan het niet eens beschrijven. Vooral de gouden shimmer erin is mooi !

hallo (: zei

Diess mooi! je heb trouwens ook hele mooie nagels..
Ikga je volgen.

Sharona zei

Heb ik ook! Ik vind hem echt super!!

Esther zei

Echt een mooie kleur!

StaceyJacqueline zei

Wauw, wat heb jij mooie nagels

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers